PV-systemen: maatwerk voor uw zonnepanelen

U investeert niet alleen in zonnepanelen, maar in een compleet systeem van componenten die volledig op elkaar zijn afgestemd: een PV-systeem. Wij werken namelijk niet met standaardpakketten of -oplossingen, maar kiezen de omvormer, bekabeling en constructie die het beste bij elkaar én uw situatie passen.
PV-Systemen omvormers

Geschikte omvormer

Naast zonnepanelen heeft u een passende omvormer nodig die de opgewekte zonne-energie op het elektriciteitsnet zet. Is de capaciteit van de omvormer te laag? Dan verwerkt deze niet alle opgewekte energie. Is de capaciteit te hoog? Dan behaalt u het optimale rendement niet en betaalt u bovendien te veel.

Juiste bekabeling

Ook de kwaliteit van de bekabeling in uw zonnepanelensysteem is van groot belang. Een kabel met een te kleine diameter wordt erg warm, waardoor een deel van de opgewekte energie verloren gaat.
PV-systemen passende constructie

Passende constructie

Per situatie wordt bekeken welk constructiemateriaal voor een optimale bevestiging van de panelen zorgt. Grotendeels maken we deze materialen in eigen huis. Ook bewerken en conserveren wij de materialen als dit nodig is voor de levensduur of de uitstraling.

De juiste componenten: telkens anders

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-systeem? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over PV-systemen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag