PV-systemen: maatwerk voor uw zonnepanelen

U investeert niet alleen in zonnepanelen, maar in een compleet systeem van componenten die volledig op elkaar zijn afgestemd: een PV-systeem. Wij werken namelijk niet met standaardpakketten of -oplossingen, maar kiezen de omvormer, bekabeling en constructie die het beste bij elkaar én uw situatie passen.
PV-Systemen omvormers

Geschikte omvormer

Naast zonnepanelen heeft u een passende omvormer nodig die de opgewekte energie omzet naar wisselstroom. Is de capaciteit van de omvormer te laag? Dan verwerkt deze niet alle opgewekte energie. Is de capaciteit te hoog? Dan haalt u het optimale rendement niet en betaalt u bovendien te veel.
PV-systemen

Juiste bekabeling

De kwaliteit van de gebruikte bekabeling in uw zonnepanelensysteem is van groot belang. De lengte en diameter van de bekabeling die we aanraden is voor elke situatie uniek. Een kabel met een te kleine diameter wordt bijvoorbeeld erg warm, waardoor een deel van de opgewekte energie verloren gaat.
PV-systemen passende constructie

Passende constructie

Per situatie wordt bekeken welk constructiemateriaal voor een optimale bevestiging van de panelen zorgt. Grotendeels produceren we deze materialen in eigen huis. Ook bewerken en conserveren wij de materialen wanneer dit nodig is voor de levensduur of de uitstraling.

De juiste componenten: op uw situatie afgestemd

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-systeem? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over PV-systemen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag