Kwaliteit: 100% zekerheid

Er zijn talloze producten op de markt. Maar hoe weet u dat u de goede keuze maakt? Jaren geleden speelde bij ons dezelfde vraag. Wij wilden 100% zeker weten dat we kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen leveren.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar kwaliteit en zekerheid. Ofwel: naar de juiste leveranciers. In deze zoektocht zijn we samen met een onafhankelijk extern bureau panelen van verschillende merken gaan testen. Uiteindelijk hebben we enkele partners gevonden die een constante, goede kwaliteit leveren. Partners die ook vooraf inzage geven in de kwaliteit middels röntgenbeelden die tijdens het productieproces in de fabriek gemaakt worden.

SolarComfort Zonnepanelen kwaliteit

Net als u willen we zeker zijn van onze zaak

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-systeem? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over PV-systemen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag