PV-installaties voor bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het realiseren van PV-installaties voor bedrijven.

We begrijpen wat uw financiële afwegingen zijn, met welke technische factoren we rekening moeten houden én dat uw bedrijf gewoon door moet draaien. Van autogarages en productiebedrijven tot winkel en afvalverwerkingsinstallaties; de meeste bedrijfspanden lenen zich uitstekend voor een PV-installatie.

We bepalen de mogelijkheden en draagkracht van het dak van uw bedrijfspand en ontwerpen daarvoor op maat een veilige, stabiele en uiterst efficiënte opstelling. We kijken overigens niet alleen naar de technische aspecten van uw bedrijfslocatie; ook omgevingsfactoren nemen we mee in onze berekeningen. Denk bijvoorbeeld aan:

  1. Oriëntatie en hellingshoek van uw dakvlak
  2. Dakoppervlakte
  3. Dakconstructie
  4. Maximale dakbelasting
  5. Zoninstraling
  6. Schaduwobjecten.
PV-systemen

We ontwerpen PV-installaties
voor de meest uiteenlopende bedrijfspanden

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-systeem? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over PV-systemen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag