Rhenoy Groep uit Waardenburg verduurzaamt

Gepubliceerd op

Rhenoy groep laat geen gras groeien over haar verduurzamingsplannen! Voor Rhenoy groep uit Waardenburg heeft SolarComfort inmiddels het derde project mogen uitvoeren. 

 

Op deze locatie is een platdakopstelling aangelegd dat bestaat uit 476 zonnepanelen. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van Talesun 335Wp panelen op een onderconstructie van SolarConstruct. Het opgewekte vermogen wordt omgezet met twee Huawei omvormers.

Dynamische vermogensregeling

Op alle locaties van het bedrijf wordt inmiddels dynamische vermogensregeling toegepast op de omvormers. Zo blijft Rhenoy onder het maximale gecontracteerde terugleververmogen van de netbeheerder.

 

Over Rhenoy groep

De Rhenoy groep is een belangrijke speler op het gebied van auto-onderdelen. De verschillende divisies van Rhenoy groep zijn opgezet vanuit een totaalvisie gebaseerd op het demonteren van auto’s en hebben elk haar eigen specialisatie en mogelijkheden.

 

Rhenoy Groep is gevestigd in Waardenburg en bestaat uit Rhenoy Auto’s, Rhenoy Onderdelen, 123Autoparts, Approved Green, Rhenoy Waardenburg en TSC Rhenoy en Stockoffer.

 

Details

Bedrijfsnaam: Rhenoy groep
Plaats: Waardenburg
Aantal panelen: 476
Watt/paneel: 335
Totaal vermogen (Wp): 159.460
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh): 137.820
Aantal omvormers: 2
Merk omvormers: Huawei