PV voor de Rhenoy Groep

Gepubliceerd op

De daken van de Rhenoy Groep hebben een mooie bestemming gekregen. Op beide daken ligt nu een PV-installatie met 741 zonnepanelen van SolarComfort.

 

Bij het ontwerp van deze PV-installatie voor de Rhenoy groep hebben we rekening gehouden met de structuur van het pand. Vooraf bepaal je het streefvermogen van de PV-installatie, zo bleek al snel dat we om dit vermogen te behalen niet het hele dak nodig zouden hebben. Dit bood meer flexibiliteit in het ontwerp van de PV-installatie waardoor we om de lichtstraten heen hebben kunnen werken. Zo heeft de opdrachtgever overdag dubbel profijt van de zon!

 

Voor Rhenoy groep hebben we meerdere panden verduurzaamd. Neem ook een kijkje bij het laatste project dat we hebben aangelegd voor een verdere verduurzaming van de panden van deze opdrachtgever.

 

PV voor de Rhenoy groep

Hier ziet u het prachtige resultaat van de verduurzaming van de Rhenoy groep in Waardenburg.

 

 

Over Rhenoy groep

De Rhenoy groep is een belangrijke speler op het gebied van auto-onderdelen. De verschillende divisies van Rhenoy groep zijn opgezet vanuit een totaalvisie gebaseerd op het demonteren van auto’s en hebben elk haar eigen specialisatie en mogelijkheden.

 

Rhenoy Groep is gevestigd in Waardenburg en bestaat uit Rhenoy Auto’s, Rhenoy Onderdelen, 123Autoparts, Approved Green, Rhenoy Waardenburg en TSC Rhenoy en Stockoffer.

 

Details

Bedrijfsnaam: Rhenoy groep BV
Plaats: Waardenburg
Aantal panelen: 741
Watt/paneel: 265
Totaal vermogen (Wp): 196.365
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh): 185.000
Aantal omvormers: 7
Merk omvormers: SMA