JCVANKESSEL Groep, Geldermalsen

Gepubliceerd op

Omdat SolarComfort deel uit maakt van de JCVANKESSEL Groep, profiteert een groot deel van de bouw- en bouwgerelateerde bedrijven binnen de groep zelf ook van zonnestroom.

Op één van de bedrijfsruimten van JCVANKESSEL Vastgoed op de Chamotte in Geldermalsen, is het PV-systeem gemonteerd.

Op het dak van deze bedrijfsruimte zijn 252 monokristallijnen zonnepanelen verdeeld over 4 omvormers. De PV-installatie levert een gecombineerdvermogen op van 47.880 Wp.

Op de video is ook ons testcentrum te zien. In het testcentrum kunnen wij u onder andere de aansluiting en integratie van zonnepanelen in een pannendak tonen.

Ons solardak levert tweederde van de elektriciteit voor het hoofdgebouw, waarin verschillende van onze bedrijven zijn gevestigd. Sinds de JCVANKESSEL Groep zich in zonnepanelen verdiept, integreren ze de kennis en ervaring zoveel mogelijk in de gerelateerde bedrijven en uiteraard ook in de eigen bedrijfsvoering. Zo leer je van elkaar en ga je nadenken over hoe je zonnepanelen kunt integreren in architectuur maar ook hoe je het bijvoorbeeld kunt inzetten bij het opwaarderen van vastgoed. Daarnaast ontwikkelen we slimme en esthetische montagetechnieken. Een leuke toepassingen daarvan is bijvoorbeeld een kantoorpand bekleed met zonnepanelen in plaats van met de gangbare gevelplaten. Een mooie oplossing om de verkoop- of verhuurbaarheid van vastgoed te verbeteren.

 

Directeur Adrie van Kessel

Details

Bedrijfsnaam: JCVANKESSEL Groep
Plaats: Geldermalsen
Aantal panelen: 252
Type panelen: Monokristallijn
Watt/paneel: 190
Totaal vermogen (Wp): 47.880
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh): 400698
Aantal omvormers: 4