Gebr. van Breda, Geldermalsen

Gepubliceerd op

De JCVANKESSEL Groep en De Gebr. van Breda zijn geen vreemden van elkaar. Na een jarenlange prettige samenwerking zijn wij blij dat wij dit project hebben mogen uitvoeren. Het is een resultaat om trots op te zijn!

De Gebr. van Breda is met een PV-installatie van 523 panelen voorbereid op een zonnige toekomst met energie van eigen dak. Om de gelijkstroom die de 523 zonnepanelen om te zetten naar wisselstroom maken wij gebruik van 3 Huawei omvormers. De gemiddelde jaaropbrengst van de PV-installatie zal rond de 156.000kWh uitkomen.

Het project is gelijktijdig met het revitaliseren van de bedrijfshallen door JCVANKESSEL Bouw uitgevoerd. Een sterk staaltje integraal bouwen door JCVANKESSEL Bouw en SolarComfort.

Wij hebben goede ervaringen met de JCVANKESSEL Groep wat zich uit in een prettige samenwerking waar het ontzorgen van de klant voorop staat. In de voorbereidingsfase concreet advies met als speerpunt het leveren van een kwalitatief goed product. Goede communicatie tussen verschillende partijen tijdens de uitvoering waarbij de soms nodige flexibiliteit in de planning mogelijk is. Bedankt voor het mooie resultaat!

Jack van Breda – Directeur bij Gebr. van Breda

Over Gebr. van Breda
Opgericht in 1976, is Gebr. van Breda een toonaangevend aannemersbedrijf uit Geldermalsen. Met een grondverzetbedrijf, wegenbouwbedrijf en rioleringsbedrijf en een specialisatie in het aanbrengen van bestratingen heeft Gebr. van Breda ruime ervaring in zowel nieuwbouw, als onderhoudswerkzaamheden, in bovengrondse en ondergrondse infra.

Details

Bedrijfsnaam: Gebr. van Breda
Plaats: Geldermalsen
Aantal panelen: 523
Watt/paneel: 335
Totaal vermogen (Wp): 175.205
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh): 156.000
Aantal omvormers: 3
Merk omvormers: Huawei