Full-black zonnepanelen op uitbouw

Gepubliceerd op

Ziet u zichzelf al staan, voor het bedieningspaneel van uw PV-installatie? Genietend, terwijl de energiemeter terúgloopt in plaats van vooruit? Bij deze particuliere klant in Deil heeft SolarComfort een PV-installatie van 20 full-black zonnepanelen aangelegd op de woninguitbouw.

Dankzij deze PV-installatie is de particulier verzekerd van voldoende energie van eigen dak om voortaan nul op de elektriciteitsrekening te krijgen.

 

Full-black zonnepanelen

Full-black zonnepanelen zijn zwart ogende zonnepanelen. Dit komt door de monokristallijne cellen in combinatie met een zwart ‘backsheet’. Daarbij wordt ook vaak het frame om de zonnepanelen zwart gespoten. Een PV-installatie met full-black zonnepanelen geeft een rustiger beeld en misstaat geen dak. Bijkomend voordeel is dat deze panelen vaak een hogere opbrengst hebben dan de standaard ‘blauwe zonnepanelen’.

 

Kwaliteit: 100% zekerheid

SolarComfort test uw panelen voordat deze het dak op gaan. Dit betekent dat de panelen steekproefsgewijs in een mobiel laboratorium getest worden of het paneel geen onzichtbare interne schade heeft, maar ook of deze het opgegeven vermogen halen. Zo bent u verzekerd van een PV-installatie van de hoogste kwaliteit en met het hoogste rendement.

 

Ontvang een offerte op maat

Wij doen niet aan standaard PV-installaties, want elke locatie is uniek. Daarom komt een adviseur van SolarComfort bij u langs voor een volledige technische intake en advies op maat.

 

Details

Naam: Particulier
Plaats: Deil
Aantal panelen: 20
Merk panelen: DMEGC
Type panelen: Full-black monokristallijn glas-glas panelen
Watt/paneel: 315
Totaal vermogen (Wp): 6.300
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh): 5.053
Aantal omvormers: 1
Merk omvormers: SolarEdge