Full-black zonnepanelen op schuur

Gepubliceerd op

Deze schuur is prachtig gelegen aan het water in Deil. Om het helemaal af te maken heeft SolarComfort een PV-installatie van 32 full-black  zonnepanelen aangelegd.

 

U ziet ze vast ook wel eens. PV-installaties die het oog trekken op een positieve manier. Dit is zo’n PV-installatie waar u nog eens naar kijkt. De zonnepanelen zijn symmetrisch op het dak geplaatst en in het midden uitgelijnd. Zo is het een evenwichtig geheel dat geen dak misstaat.

 

Full-black zonnepanelen

Full-black zonnepanelen zijn zwart ogende zonnepanelen. Dit komt door de monokristallijne cellen in combinatie met een zwart ‘backsheet’. Daarbij wordt ook vaak het frame om de zonnepanelen zwart gespoten. Een PV-installatie met full-black zonnepanelen geeft een rustiger beeld en misstaat geen dak. Bijkomend voordeel is dat deze panelen vaak een hogere opbrengst hebben dan de standaard ‘blauwe zonnepanelen’.

 

Ook genieten van energie van eigen dak

Wij doen niet aan standaard PV-installaties, want elke locatie is uniek. Daarom komt een adviseur van SolarComfort bij u langs voor een volledige technische intake en advies op maat.

 

Details

Naam: Particulier
Plaats: Deil
Aantal panelen: 32
Merk panelen: DMEGC
Type panelen: Full-black monokristallijn glas-glas panelen
Watt/paneel: 320
Totaal vermogen (Wp): 10.240
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh): 9.000
Aantal omvormers: 1
Merk omvormers: SolarEdge