FruitMasters Geldermalsen

Gepubliceerd op

Rinie Evertse, bedrijfsleider bij SolarComfort, is vanzelfsprekend blij met de opdracht. “Een systeem van deze omvang is zelfs voor ons erg bijzonder. Als bedrijf zijn we vooral trots op onze degelijke en betrouwbare naam in de regio.

Bovendien onderhouden we als onderdeel van JCVANKESSEL Groep nauwe banden met de fruitsector. Daar gaat FruitMasters nu ook de vruchten van plukken.”

Lokaal uithangbord

In totaal gaat het om 6.893 zonnepanelen, die samen meer dan twee miljoen kWh energie opwekken. Een duurzaam statement van FruitMasters, maar ook een lokaal uithangbord voor SolarComfort, aldus Evertse. “Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs zijn we als winnaar uit de bus gekomen. Straks ziet de hele regio dat we dit soort omvangrijke systemen kunnen realiseren.”

Beheer en onderhoud

Zodra het imposante systeem aangelegd is, blijft SolarComfort bij het project betrokken, vertelt Evertse. “Ons zusterbedrijf SolarTek zorgt na de realisatie voor het beheer en het onderhoud van het systeem. Daar werken specialisten die onze garanties van performance blijven waarmaken. Ook na de aanleg blijven we dus nauw bij de duurzaamheidsambities van FruitMasters betrokken.”

Details

Bedrijfsnaam: Fruitmasters
Plaats: Geldermalsen
Aantal panelen: 6893
Merk panelen: BYD
Watt/paneel: 325
Totaal vermogen (Wp): 2.240.225
Gemiddelde Jaaropbrengst (kWh): meer dan 2 miljoen