SolarComfort levert zonnepanelesolarcomfort zonne energieninstallaties aan de particuliere en zakelijke markt. We weten ons op kwalitatieve wijze te onderscheiden in de markt door ons kennisniveau en door het onafhankelijk testen van de panelen. 

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en duurzaam geproduceerde materialen. Onze visie is dan ook: We willen ons in het vervaardigen van duurzame energiesystemen blijven onderscheiden door een hoog kennisniveau, zodat we altijd het juiste advies kunnen geven aan onze klant. Door aantoonbare kwaliteit en transparantie in de keten willen we een lange termijn relatie opbouwen en behouden met onze partners en klanten. Ook service en onderhoud spelen daarin een rol die meer en meer zal toenemen in de toekomst.

Op deze website ontdekt u onze verschillende oplossingen van zonnepanelen. De zonnepanelen worden bij SolarComfort getest op veiligheid en duurzaamheid. Dankzij dit testen leveren onze systemen 14 % meer opbrengst dan een gemiddeld systeem in Nederland. In onze brochure leest u hier alles over.

Graag informeren wij u vrijblijvend over onze mogelijkheden. In Geldermalsen beschikken wij over een demoruimte waar wij u onder andere de aansluiting en integratie van zonnepanelen in een pannendak, serredak of zonneluifel kunnen tonen. Op afspraak bent u altijd van harte welkom in onze demoruimte!

SolarComfort is één van de negen bedrijven van de J.C. van Kessel Groep. Deze unieke, veelzijdige groep weet dankzij de samenwerking tussen haar bouwgerelateerde bedrijven de mooiste projecten op te leveren. Op deze manier nemen wij u de zorg uit handen en ondersteunen we u; van de eerste schetsen tot de aankoop van bouwgrond en van de realisatie van de bouw tot het toepassen van duurzame energie. U bepaalt of u gebruik maakt van het gehele traject of een enkele stap ervan. De brochure van de J.C. van Kessel Groep is hier te bekijken. 

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin