Over SolarComfort

Zonne-energie is de snelste en makkelijkste weg naar grip op uw energierekening. Maar hoe weet u zeker dat u de juiste keuze maakt? Wanneer u kiest voor SolarComfort, kiest u voor kwaliteit en zekerheid.

 

Toen wij in 2008 in deze markt stapten, wilden we zeker weten dat we kwalitatief hoogwaardige PV-installaties konden leveren voor de zakelijke markt. Vanaf dag één staat kwaliteit bij ons immers voorop.

 

Onze zoektocht naar kwaliteit begon bij de juiste leverancier. Al snel vielen de meeste merken af. Uiteindelijk hebben we enkele partners gevonden die een constante, hoogwaardige kwaliteit leveren. Maar wij blijven onze zonnepanelen voortdurend testen: zowel tijdens de productie als tijdens installatie.

 

Dankzij deze aanpak onderscheiden onze PV-systemen zich op het gebied van kwaliteit en lange levensduur in combinatie met een betrouwbare opbrengst.

 

Demoruimte

In Geldermalsen beschikken wij over een demoruimte waar wij u graag wegwijs maken in de wereld van PV-installaties. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor een zonnige toekomst. Op afspraak bent u altijd van harte welkom in onze demoruimte!

 

JCVANKESSEL Groep

SolarComfort is onderdeel van JCVANKESSEL Groep. In meer dan 50 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een groep van bedrijven die onder meer de gehele bouwketen beheerst en diverse activiteiten op het gebied van zonne-energie heeft. We luisteren écht, geven advies, zijn volledig transparant, houden de regie en werken binnen budget. Altijd. Daarmee bieden we de rust en zekerheid waar uw project om vraagt.


 

Kies voor kwaliteit
en zekerheid.

 

Neem contact op

ONZE ANDERE BEDRIJVEN