Volvo Car Nederland neemt ruim 5.000 zonnepanelen in gebruik

|
Nieuws
Solar Carports voor Volvo Car Nederland

Volvo Car Nederland heeft in Beesd 5.392 zonnepanelen in gebruik genomen: een niet te missen statement van 1,6 GWh voor een zonnige toekomst.

 

Dit zijn de projecten waar je energie van krijgt! We zijn als team dan ook bijzonder trots op het eindresultaat en de vele duurzame (9,7 miljoen!) kilometers die per jaar gereden gaan worden met energie van eigen dak!

 

Het project is in twee fasen gerealiseerd waarbij in 2021 de eerste fase is opgeleverd: een PV-installatie van 4.246 zonnepanelen met een totaal vermogen van 1,42 MWp.

Bekijk het project

 

Solar carports

In de tweede fase is het voorterrein gerevitaliseerd en voorzien van 6 Solar Carports. Bijzonder aan de Solar Carports is dat hier gebruik is gemaakt van Bi-facial zonnepanelen die aan beide kanten van het paneel het licht kunnen opvangen voor een hogere energieopwekking.

Ook is elke carport voorzien van oplaadpunten zodat de lokaal opgewekte energie direct gebruikt kan worden om elektrische auto’s op te laden.

Bekijk het project

 

Bewezen kwaliteit

Bewezen kwaliteit leveren, dat is waar SolarComfort voor staat. Voor installatie zijn de panelen onafhankelijk getest op kwaliteit en eventuele haarscheurtjes om een optimale werking en een duurzaam rendement te kunnen garanderen.

 

Wat is uw duurzaamheidsambitie?

Laat het ons weten. Wij hebben dé oplossing.

 

Terug naar overzicht