Video zonnepanelen Bloedbessen V.O.F.

|
Nieuws
SolarComfort - Bloedbessen

Onlangs heeft SolarComfort 744 zonnepanelen bij Bloedbessen in Asch gemonteerd. Bloedbessen is, naast de bedrijfsnaam, een unieke merknaam die staat voor rode bessen van topkwaliteit.

Een merk dat de hoogste eisen stelt aan zowel kwaliteit als beschikbaarheid. Het gehele proces, van de teelt tot aan het verpakken van het product, wordt in eigen huis uitgevoerd.

Bloedbessen heeft met haar fruitloodsen voldoende ruimte voor zonnepanelen. Veel AGF-bedrijven zijn hen de afgelopen periode voor gegaan en we zien hierdoor een serieuze verduurzaming van de sector. Met de lage spaarrente van dit moment, de gunstige voorwaarden van een groenfinanciering én SDE-subsidie is de aanschaf van een zonnepanelensysteem een verstandige investering.

SDE+ subsidie

Met subsidieregeling SDE+ wordt de ontwikkeling van duurzame energievoorziening gestimuleerd. Een grootverbruik aansluiting en een groot dakoppervlak zijn twee belangrijke benodigdheden. Firma Bloedbessen voldoet hieraan en kiest voor duurzaam.

Bloedbessen, Asch

Jos de Greef zegt over zijn keuze voor SolarComfort: “wij wilden een een partij met kennis van zaken. Er zijn veel aanbieders op de markt, maar SolarComfort heeft zich bewezen als een betrouwbare partner. Dezelfde ervaring hebben we ook met de JCVANKESSEL Groep. Het grote voordeel van SolarComfort is dat ze de zonnepanelen onafhankelijk testen voordat ze gelegd worden. Je hebt dan echt het gevoel dat je de best mogelijke panelen hebt met het hoogst mogelijke rendement.”

744 zonnepanelen met een gemiddelde jaaropbrengst van 165.000 kWh

Terug naar overzicht