Veel animo voor zonnepanelen tijdens zonnige Solar Days

|
Nieuws
Tags:
solardays1

Afgelopen woensdag t/m vrijdag stond bij SolarComfort in het teken van de Solar Days, de landelijke promotiecampagne voor zonne-energie.

“Ondanks dat we de Solar Days woensdagochtend met minder zon zijn begonnen, hebben we veel aanloop gehad van voornamelijk particulieren met interesse in zonnepanelen”, aldus Rinie Evertse van SolarComfort.

Testen van zonnepanelen

Tijdens de Solar Days hebben we het belang van het testen van zonnepanelen goed onder de aandacht kunnen brengen en hebben we de werking van zonne-energiesystemen in de praktijk laten zien. Evertse: “Voor de consument is het vaak moeilijk om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van zonnepanelen, met name omdat de veelbelovende, lange garanties het idee kunnen geven dat de kwaliteit altijd optimaal is. Niets is minder waar, omdat bijvoorbeeld door transport van alles kan gebeuren. Door de (onafhankelijke) testen die we bij SolarComfort met regelmaat uitvoeren, kunnen we de kwaliteit inzichtelijk maken en krijgt de klant wat hij verwacht”.

Fotowedstrijd

De fotowedstrijd trok veel belangstelling. Volgende week worden de twee winnaars bekend gemaakt. Bent u niet in de gelegenheid geweest om een bezoek te brengen aan onze demoruimte, maar had u de nieuwste ontwikkelingen toch graag willen zien?

Ook op afspraak kunnen wij u rondleiden en vrijblijvend informeren.

Terug naar overzicht