SolarComfort doet mee aan Solar Days 2013

|
Nieuws
logo-solar-days

Van 14 tot en met 16 mei doet SolarComfort  mee aan de landelijke manifestatie Solar Days. Tijdens deze week stellen wij onze demoruimte open. Hier laten wij u graag zien hoe u zelf energie kunt opwekken met behulp van de zon. Investeren in zonnepanelen of zonneboilers was nog nooit zo interessant!

Voldoende zon

Ten onrechte denken sommigen dat zonne-energie in het Nederlandse klimaat niet rendeert. Niets is minder waar! Ook met de hoeveelheid zonlicht in ons land is een investering in zonnepanelen -voor het zelf opwekken van elektriciteit- en zonneboilers -voor het produceren van warm water- de moeite waard, zeker als we rekening houden met de snel stijgende prijzen van gas en elektriciteit. Met zonne-energie gaat uw energierekening omlaag en u doet meteen wat voor het milieu!

Van harte welkom!

SolarComfort is een van de bijna 200 enthousiastelingen die tijdens deze dagen haar bedrijf openstelt en haar goede ervaringen met zonne-energie wil delen met belangstellenden, om de voordelen en besparingen duidelijk te maken die behaald kunnen worden door de aanschaf van zonnepanelen. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren en installeren van zonne-energiesystemen. Ons bedrijf is lid van Holland Solar, de branchevereniging voor zonne-energie.

Bezoekers kunnen, onder genot van een hapje en een drankje, vragen stellen en zien hoe een zonne-energie installatie werkt. Rinie Evertse zal vertellen waarom men voor zonne-energie zou kiezen, hoe makkelijk de installatie en het gebruik is en wat het oplevert.

Iedereen is welkom langs te komen voor een bezoek op 14 mei van 09.00 tot 19.00, op 15 mei van 09.00 tot 19.00 of op 16 mei van 09.00 tot 20.30. Het adres is: De Chamotte 32 in Geldermalsen.

Over Solar Days

Tijdens de Solar Days zijn door het hele land evenementen. Informatiebijeenkomsten, workshops en open huizen. Solar Days is een campagne van Holland Solar (branchevereniging voor zonne-energie), ODE (belangenorganisatie voor gebruikers van duurzame energie), Techniek Nederland (ondernemersorganisatie voor de installatiebranche), Agentschap NL (agentschap van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) en Vereniging Eigen Huis.

DSC04215

 

Terug naar overzicht