SMA meest populaire omvormer ter wereld

|
Nieuws
Tags:

Voor het vierde jaar op rij is SMA Solar Technology AG (SMA) verkozen tot meest populaire omvormerfabrikant ter wereld door IHS, de internationale toonaangevende bron van kritische informatie en inzicht.

IHS ondervroeg in meer dan 40 landen kopers van PV-omvormers, waaronder distributeurs, installateurs, integrators en groothandelaren, aan de hand van de “PV Inverter Customer Insight Survey – 2015”. We zijn blij met dit resultaat, aangezien we SMA omvormers vaak toepassen in onze installaties.

“Ondanks de hevige concurrentie bij leveranciers van PV-omvormers wereldwijd, wordt SMA voor het vierde jaar op rij wereldwijd erkend als de toonaangevende PV-omvormerfabrikant voor alle klantentypen en in vele van de grootste zonne-energiemarkten ter wereld in de recentste enquête van IHS “, aldus Cormac Gilligan, solar supply chain senior analyst bij IHS Technology.

Het verslag van IHS stelt vast dat klanten zich bij de keuze van hun voorkeursmerk van PV-omvormers baseren op de kwaliteit van de omvormers en de technische ondersteuning en service na de installatie van de apparaten. Dit geldt voor omvormers van alle soorten en maten, waaronder string-omvormers, centrale omvormers en micro-omvormers.

Terug naar overzicht