SolarComfort is SMA en SolarEdge gecertificeerd

|
Nieuws

Onze Salesmanager Paul Zwartkruis heeft het SMA certificaat voor Technisch Expert, alsook het Installatie van A tot Z certificaat behaald.

SMA

SMA levert de omvormers die nodig zijn bij de installaties. Deze zet de gelijkstroom van zonnepanelen om tot in het elektriciteitsnet bruikbare wisselstroom. Op deze manier vormt de omvormer het hart van elke zonnestroominstallatie. Als marktleider voor zonne-energie omvormers zet SMA steeds weer de norm: toprendementen van 98% en hoger en nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak. Voor elke toepassing hebben ze het juiste apparaat: voor alle typen zonnepanelen, voor netkoppeling en voeding van stand-alone netwerken, voor kleine huisinstallaties en bedrijfsinstallaties in het megawattbereik.

Als bedrijf hebben we een kwaliteitskeuring gehad en daarnaast had onze bedrijfsleider Rinie Evertse verschillende opleidingsmodulen met goed gevolg afgerond. Het resultaat is dat SMA ons tot ‘advance solar installer’ benoemd heeft.

SolarEdge

SolarEdge werkt met een power- optimizer per zonnepaneel. De optimizer is een regelaar, waarmee elk zonnepaneel afzonderlijk wordt geregeld en beveiligd. De optimizers worden aangesloten tussen de bekabeling van de zonnepanelen. De zonnepanelen met optimizers worden aangesloten op de centrale omvormer van SoladEdge. De omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom.

Ons personeel is gecertificeerd om hiermee te mogen werken. Het certificaat heeft betrekking tot het ontwerp van het systeem, de installatie, registratie, monitoring en configuratie.

Gefeliciteerd Paul!

SMA Paul Zwartkruis technisch expert

Terug naar overzicht