Programma Solar Days bekend

|
Nieuws
Tags:
fotowedstrijd solardays

Bezoek onze demoruimte tijdens de Solar Days 2014 en laat u optimaal en vrijblijvend infomeren over zonne-energiesystemen.

Van 14 tot en met 16 mei a.s. nemen wij deel aan de Solar Days, de jaarlijkse promotiecampagne van zonne-energie. Tijdens deze drie dagen is er open huis in onze demoruimte, waar wij u graag laten zien hoe u zelf zonne-energie kunt opwekken met diverse innovatieve zonne-energiesystemen. Investeren in zonnepanelen of zonneboilers was nog nooit zo interessant!

Bezoekers kunnen, onder het genot van een hapje en een drankje, vragen stellen en zien hoe een zonne-energie installatie werkt. De heer Rinie Evertse en mevrouw Annette Zeldenrust zullen vertellen wat beweegredenen zijn om voor zonne-energie te kiezen, hoe eenvoudig de installatie en het gebruik is en wat uiteindelijk het rendement is. Ook zullen we een demonstratie geven van het monitoringssysteem en inzoomen op het testen van zonnepanelen, één van onze onderscheidende factoren.

Neem deel aan de fotowedstrijd en maak kans!

Heeft u uw woning of bedrijfspand al voorzien van onze zonnepanelen? Neem dan deel aan onze fotowedstrijd en maak kans op unieke prijzen. Uw foto wordt gepresenteerd in de demoruimte tijdens de Solar Days. Bezoekers aan de Solar Days kunnen stemmen op de mooiste foto. Wellicht wordt uw project geselecteerd en bent u de gelukkige winnaar!

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze demoruimte op de volgende dagen:

  • woensdag 14 mei van 10:00 tot 18:00 uur
  • donderdag 15 mei van 13:00 tot 20:00 uur
  • vrijdag 16 mei van 10:00 tot 18:00 uur
     

 

Terug naar overzicht