BREEAM Excellent Nature’s Pride Maasdijk

|
Nieuws
IMG 9351 copy

Zaterdag 14 juni was het grote openingsfeest van Nature’s Pride te Maasdijk. Nature’s Pride openende haar deuren voor haar relaties vanwege de opening van haar nieuwe pand.

De opening werd op een creatieve manier ingevuld middels een soort talkshow met als presentatrice Eva Jinek. Tijdens de show overhandigde de architect Paul de Ruiter het certificaat BREEAM Excellent aan de directrice Shawn Harris. Ook hier werd weer de zeer korte bouwtijd van nog geen tien maanden, de kwaliteit van het gebouw en de duurzaamheidsambities die zijn verwezenlijkt middels het BREEAM Excellent certificaat benadrukt.

Afgelopen jaar realiseerde Bouwbedrijf De Vries en Verburg in Maasdijk een nieuw bedrijfspand voor Nature’s Pride. Het nieuwe pand beslaat ruim drie hectare grond en is een gezichtsbepalende blikvanger geworden langs de rijksweg A20. De doelstelling is een gebouw te realiseren dat energieneutraal is en dat een sterk verminderde CO2 uitstoot heeft. Architectenbureau Paul de Ruiter uit Amsterdam heeft de nieuwbouw ontworpen en is gespecialiseerd in het realiseren van duurzame gebouwen. Alle producten van Nature’s Pride worden vanaf hun nieuwe locatie Honderdland 611 gerijpt, verpakt en gedistribueerd. Dat zijn de feiten voor één van de duurzaamste gekoelde distributiecentra.

SolarComfort

SolarComfort heeft ook een duurzame bijdrage mogen leveren aan de realisatie van dit distributiecentra. Wij hebben de levering, installatie en netkoppeling van zonnepanelen gerealiseerd. In totaal zijn er 120 zonnepanelen van Schüco geplaatst om een bijdrage te leveren aan de energievoorziening. De zonnepanelen hebben een vermogen van 29.400 Wp. Het directe, maar vooral ook het toekomstige rendement wordt bepaald door de kwaliteit van de gebruikte componenten. Solar
Comfort maakt daarom gebruik van de ervaring en hoogwaardige kwaliteit van Schüco.

Daarnaast worden de zonnepanelen bij SolarComfort onafhankelijk getest, wat een grote bijdrage levert aan een optimale kwaliteit van de PV cellen.

Bron: www.devriesenverburg.nl

Terug naar overzicht