Open dag SolarComfort tijdens Solar Days 2016

|
Nieuws
Demoruimte SolarComfort

Met demonstraties, uitleg over zonnepanelen en gratis rendements- berekeningen zijn de Solar Days een evenement waar u bij moet zijn.

Met demonstraties, uitleg over de zonnepanelen en gratis rendementsberekeningen zijn de Solar Days een evenement waar u bij moet zijn. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni neemt SolarComfort  deel aan de landelijke Solar Days, de jaarlijkse promotiecampagne van zonne-energie. “Tijdens deze dagen is er open huis in onze demonstratieruimte, waar wij u graag laten zien hoe u stroom kunt opwekken met diverse innovatieve zonne-energiesystemen. Investeren in zonnepanelen was nog nooit zo interessant!” aldus Rinie Evertse van SolarComfort.

Bezoekers kunnen vragen stellen en zien hoe een zonne-energie installatie werkt. “Ook zullen we een demonstratie geven van het monitoringssysteem en inzoomen op het testen van zonnepanelen, één van de onderscheidende factoren van SolarComfort,” geeft Rinie aan. “Wij laten onze zonnepanelen door een onafhankelijk instituut testen. Als testcase hebben wij een paneel met een lichte beschadiging op onze demonstratieruimte geplaatst. Deze beschadiging werd alleen gezien in de röntgenscanner, met het blote oog was deze niet te zien. Een half jaar later hebben wij het paneel van het dak gehaald en opnieuw in de scanner geplaatst. Op de foto’s is te zien dat de lichte beschadigingen erger zijn geworden. De opbrengst wordt daardoor minder. De beschadigingen zijn nu ook met het blote oog zichtbaar. Dit geeft het belang van testen vooraf aan.” Lees hier meer.

Wilt u de resultaten van het testen met eigen ogen zien? En de voordelen en besparingen die behaald kunnen worden door de aanschaf van zonnepanelen inzichtelijk hebben? Dan nodigt SolarComfort u van harte uit om een bezoek te brengen aan de demonstratieruimte op de volgende dagen:

  • Vrijdag 3 juni van 13:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 4 juni van 10:00 tot 14:00 uur

Ons adres 
De Chamotte 32
Geldermalsen.

Bezoek de demoruimte van SolarComfort tijdens de Solar Days en laat u optimaal en vrijblijvend informeren over zonne-energiesystemen

Terug naar overzicht