Op werkbezoek in China

|
Nieuws
Collage bezoek China

Deze week brengen onze collega’s Adrie van Kessel en Rinie Evertse een werkbezoek aan China om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in zonne-energie.

Huawei

In Shenzhen bezochten zij de productiefaciliteit van de omvormers van Huawei. Rinie: “Bij Huawei hebben we een heldere uitleg gehad en stil gestaan bij open source monitoringsystemen voor grotere PV-installaties. Hier hebben we alles gezien op het gebied van kwaliteitstesten van de te leveren omvormers.”

BYD

Ook bezochten ze in Shenzhen het hoofdkantoor van BYD. “BYD is, onder andere door de productie van elektrische voertuigen (auto’s, bussen, vrachtwagens etc), de grootste producent van hoogwaardige elektriciteitsopslagsystemen. Ze leveren ook accu’s aan diverse mobiele telefoonproducenten als Apple en Samsung. Een ideale plaats om meer te leren over de  opslag van energie, ” aldus Adrie.

Suntech

Als laatste stop gaan ze met de ‘bullettrain’ met 300 km/h naar Wuxi. Hier is het hoofdkantoor en de productiefaciliteit van Suntech is gevestigd.

Aangezien kwaliteit één van onze speerpunten is, is het goed om met eigen ogen de locaties te bezoeken. We willen immers zeker weten dat de panelen en omvormers die we bij u plaatsen goed functioneren en de beloofde opbrengst behalen. Het is voor ons belangrijk om de hele keten, van fabriek tot installatie, in kaart te brengen. Hiermee kunnen we u de zekerheid geven die u zoekt.

Terug naar overzicht