Officieel SunPower dealer – hoog rendement zonnepanelen

|
Nieuws
Tags:
SunPower panelen bij Van der Heijden in Geldermalsen

SolarComfort is erkend dealer van SunPower zonnepanelen in Nederland. SunPower zonnepanelen zijn de krachtigste zonnepanelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Ze garanderen een uitzonderlijk rendement en bieden de mogelijkheid om een aanzienlijke opbrengst te genereren.

Dankzij de hoge efficiëntie van de SunPower zonnepanelen haalt u meer energie per vierkante meter uit uw dak. SunPower panelen kunnen namelijk meer zonlicht opnemen dan traditionele zonnepanelen. SunPower zonnepanelen zijn zowel in het blauw als in het zwart / full black leverbaar.

“Wij hebben al verschillende pv-installaties opgeleverd met hoogrendement zonnepanelen van SunPower. Vaak gaat de voorkeur uit naar een full-black systeem, waarbij alle componenten van het zonnepaneel zwart van kleur zijn. Deze panelen zijn visueel aantrekkelijker en vormen een harmonieus geheel met uiteenlopende woningstijlen.”

Rinie Evertse, technisch directeur van SolarComfort

SunPower erkend dealer

SunPower werkt uitsluitend met erkende partners die aan strenge normen voldoen. “Onze installateurs volgen onder andere een scholingsprogramma, zodat zij steeds op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen in de zonne-energiesector. Daarnaast ondergaan wij regelmatig kwaliteitscontroles om aan het gewenste kwaliteitsniveau te blijven voldoen. Op de SunPower zonnepanelen wordt 25 jaar productgarantie gegeven, mits de PV-installatie wordt geïnstalleerd door een erkende SunPower partner”, aldus Rinie Evertse.

Waarom SunPower zonnepanelen?

  • Jarenlang het hoogste rendement in de markt
  • De hoogste betrouwbaarheid
  • Een gegarandeerd prestatievermogen
  • 25 jaar productgarantie, mits geïnstalleerd door erkend SunPower partner
  • Uniek full-black design, inclusief zwart metalen frame

Meer informatie over onze SunPower zonnepanelen of wilt u weten wat zonnepanelen kosten?

 

Terug naar overzicht