Nieuwbouwwoningen in Ingen

|
Nieuws
Header Ingeborg - 960x250px

In april start de bouw van veertien starterswoningen in Ingen. Dankzij steun van de provincie via het Impulsplan Wonen komen er veertien nieuwe woningen in het dorp.

Woningen met een heel bijzonder prijskaartje. Makelaar Woudy van Kessel, van Van KesselKroezen Makelaars Taxateurs: “Dankzij het Impulsplan zijn de nieuwbouwwoningen vrij op naam beschikbaar vanaf € 152.000. Dan koop je dus de grond én het huis inclusief badkamer. Erg bijzonder en een unieke kans voor starters.”

Impulsplan Wonen dient om de Gelderse woningmarkt een impuls te geven door concrete projecten te ondersteunen. Door een accent te leggen op binnenstedelijke locaties, waar mensen uit wegtrekken, blijven de kernen vitaal. Voor het dorp Ingen is project Ingeborg geselecteerd door de provincie. Project Ingeborg komt uit de koker van JCVANKESSEL Ontwikkeling, net als SolarComfort onderdeel van de JCVANKESSEL Groep.

Ingeborg ligt aan de rand van het dorp Ingen, tussen de Verhuizensestraat aan de noordkant en de Woudstraat in het zuiden. Woudy over Ingeborg: “De bouw start in april 2015 en de woningen worden nog voor de Kerst van hetzelfde jaar opgeleverd. De nieuwe wijk biedt straks een fris, eigentijds aanzien en sluit qua stijl perfect aan bij het oudere gedeelte van het dorp.”

Het nieuwbouwplan bestaat uit veertien eengezinswoningen in twee verschillende typen en vormen een gezellig woonhofje. De twee typen liggen op verschillende afstanden van de straat en hebben verschillende goothoogtes. Hierdoor ontstaat een speels, afwisselend beeld. Het metselwerk en de bijzondere details geven de huizen een chique, krachtige uitstraling. Uiteraard voldoen de woningen aan alle energieprestatie-eisen en zijn maatregelen getroffen om het energieverbruik te beperken. De eerste inschrijfronde sluit op 15 januari.

Zonnepanelen zijn ook bij nieuwbouwprojecten uitstekend toe te passen. Bekijk de verschillende soorten panelen.

 

 

Terug naar overzicht