Niet bouwen of slopen maar ‘revitaliseren’

|
Nieuws
rivierenland business artikel nov 2014

In de november editie van het magazine Veenendaal Totaal wordt onze directeur Adrie van Kessel geïnterviewd over de ‘Geen-Gezeur-Garantie’ en Revitalisatie van JCVANKESSEL Bouw. Dit bouwbedrijf maakt net als SolarComfort onderdeel uit van de JCVANKESSEL Groep.

 

Geldermalsen – Slechte communicatie tussen architect en aannemer, vijf verschillende contactpersonen en werkzaamheden die bij geen één onderaannemer blijken te liggen. Vaak voorkomende nachtmerries van iedereen die aan het bouwen is.

 

Dat het ook anders kan bewijst JCVANKESSEL Bouw uit Geldermalsen. ‘Dankzij ons totaalconcept verloopt de gehele bouw via één contactpersoon en bieden wij u een Geen-Gezeur-Garantie’, aldus directeur Adrie van Kessel.

 

Revitaliseren

Uw bedrijf zit al op een goede locatie en klanten weten u precies te vinden. Maar staat u er wel eens bij stil hoe anderen uw bedrijfspand zien? Voldoet uw pand nog aan de eisen en de ‘look’ van deze tijd? Het is het eerste wat klanten zien als ze bij u komen. Door uw pand te revitaliseren geeft u het een gehele nieuwe, duurzame uitstraling die past bij deze tijd.

 

Klaar voor de toekomst

Het revitaliseren van uw pand zorgt ervoor dat uw pand weer volledig past bij uw organisatie en voldoet aan de huidige normen. Daarbij is het een uitgelezen kans om een slag te slaan in het verduurzamen van uw pand. Kijk naar het prachtige resultaat van het revitaliseren van het bedrijfspand van Gebr. van Breda.

 

Met SolarComfort bent u klaar voor de toekomst

SolarComfort helpt u graag verder zodat uw organisatie weer klaar voor de toekomst is!

 

Terug naar overzicht