BREEAM-NL voor Nature’s Pride, Maasdijk

|
Nieuws
Nature's Pride, Maasdijk

SolarComfort heeft voor de nieuwbouw van Nature’s Pride in Maasdijk de levering, installatie en netkoppeling van zonnepanelen gerealiseerd.

In totaal zijn er 120 zonnepanelen van Schüco geplaatst om een bijdrage te leveren aan de energievoorziening. De zonnepanelen hebben een vermogen van 29.400 Wp. Het directe, maar vooral ook het toekomstige rendement wordt bepaald door de kwaliteit van de gebruikte componenten. SolarComfort maakt daarom gebruik van de ervaring en hoogwaardige kwaliteit van Schüco.

Door te kiezen voor zonnepanelen kiest Nature’s Pride bewust voor duurzaamheid. Dat is niet onopgemerkt gebleven, want het nieuwe bedrijfspand behoort met de BREEAM-NL Excellent score tot de top-5 van meest duurzame distributiecentra in West-Europa.

BREEAM-NL

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en werd oorspronkelijk ontwikkeld en geïntroduceerd door het Building Research Establishment (BRE), een Engelse onderzoeksinstantie. BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen.

Terug naar overzicht