JCVANKESSEL Groep is voorzien van zonne-energie

|
Nieuws
SolarComfort - PV-installatie JCVANKESSEL

Op één van de bedrijfsruimten van JCVANKESSEL Vastgoed op de Chamotte in Geldermalsen, waar de groep gevestigd is, is een PV-systeem gemonteerd.

Op het dak van de bedrijfshal zijn 252 monokristallijne zonnepanelen gemonteerd, verdeeld over 4 omvormers. De installatie levert een vermogen van 47.880 Wp.

In de video ziet u ook het testcentrum van SolarComfort. In het testcentrum kunnen wij u onder andere de aansluiting en integratie van zonnepanelen in een pannendak tonen.

Omdat SolarComfort deel uitmaakt van de JCVANKESSEL Groep, profiteert een groot deel van de bouw- en bouwgerelateerde bedrijven binnen de groep zelf ook van zonne-energie.

Directeur Adrie van Kessel

Onze PV-installatie levert twee derde van de elektriciteit voor het hoofdgebouw, waarin verschillende van onze bedrijven zijn gevestigd. Sinds JCVANKESSEL Groep zich in zonnepanelen verdiept, integreren ze de kennis en ervaring zoveel mogelijk in de groep en uiteraard ook in de eigen bedrijfsvoering. Zo leer je van elkaar en ga je nadenken over hoe je zonnepanelen kunt integreren in architectuur maar ook hoe je het bijvoorbeeld kunt inzetten voor het opwaarderen van vastgoed. Daarnaast ontwikkelen we slimme en esthetische montagetechnieken, zoals een kantoorpand bekleed met zonnepanelen in plaats van gangbare gevelplaten. Een mooie oplossing om de verkoop- of verhuurbaarheid van vastgoed te verbeteren.

Terug naar overzicht