Informatieavond over zonnepanelen trekt volle zaal

|
Nieuws
infoavond zonnepanelen solarcomfort4

“Hoeveel zonnepanelen heb ik in mijn gezinssituatie nodig? Wat is het verschil tussen blauwe en zwarte panelen?  Krijg ik subsidie of kan ik als particulier btw terugvorderen? Hoeveel garantie krijg ik op de zonnepanelen? Wat is de prijs van een PV-systeem?”

Een selectie van vragen, hoofdzakelijk gesteld door particulieren uit de Betuwe, die expert Rinie Evertse graag voor u beantwoordde.

Onafhankelijk getest

‘De afgelopen jaren merken wij dat er in de markt veel discussie is over de kwaliteit van zonnepanelen.  Het gros van de panelen wordt in China geproduceerd en men associeert dit vaak met slechtere kwaliteit’, vertelt Rinie. Rinie heeft vertrouwen in de kwaliteit van de Chinese panelen, maar benadrukt in zijn presentatie het belang van het testen van de zonnepanelen. ‘Bij SolarComfort testen wij de zonnepanelen op vermogensoutput en met een soort röntgenfoto zien we of er celbreuken zijn. Hiermee zijn wij uniek in de markt, maar het is de enige manier om zeker te weten dat we de beloofde opbrengst halen.’

Aanbieding en advies op maat

Het publiek in de zaal kijkt vol verbazing naar enkele testresultaten. Het mag duidelijk zijn dat er tijdens het transport vanuit China, maar dat geldt ook vanuit Duitsland of Nederland, van alles mis kan gaan. Na afloop van de presentatie wordt Rinie Evertse door een aantal uitgenodigd om de situatie thuis te bekijken, zodat een passende rendementsberekening kan worden gemaakt.

Informatie

Heeft u de informatieavond moeten missen, maar wilt u ook een (kosteloos) advies op maat? Maak een afspraak met Rinie Evertse.

 

Terug naar overzicht