Monitoring voor optimale prestaties

Ook na oplevering van uw installatie blijven we uw partner. Via zorgvuldige monitoring houden we in de gaten of uw PV-installatie doet wat deze moet doen.

Hiervoor werken we samen met ons zusterbedrijf SolarTek, dat gespecialiseerd is in het onderhoud en de monitoring van PV-installaties en -parken. Samen monitoren we de prestaties van uw PV-systeem voortdurend:

  1. Functioneert de PV-installatie naar behoren?
  2. Is de werkelijke opbrengst minimaal gelijk aan de beloofde opbrengst?
  3. Zijn er geen defecten of schades opgetreden, bijvoorbeeld door (extreme) weersomstandigheden of andere factoren?

Het monitoringssysteem laat precies zien in welke secties van de installatie zich eventuele problemen voordoen.

Gericht onderzoek
Mochten zich bijzonderheden voordoen, dan kunnen we gericht ingrijpen. Ook stelt onze techniek ons in staat om gericht de ‘probleempanelen’ te lokaliseren, zodat we ze van het dak kunnen halen en kunnen onderzoeken met onze testapparatuur.

Wilt u zelf een beroep wilt doen op onze service en/of nazorg? Een telefoontje is genoeg; u krijgt snel een specialist aan de lijn.

Zonnepanelen monitoring

We monitoren de prestaties
van uw PV-systeem voortdurend

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-systeem? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over PV-systemen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag