SDE-subsidie: mogelijk ook voor u

SDE staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie. Dit is een subsidieregeling van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, waar ook u wellicht voordeel uit kunt halen.

De SDE stimuleert de productie van energie uit duurzame bron en richt zich op bedrijven en (non-profit) instellingen die investeren in een beter klimaat en CO2-reductie. Via de SDE-regeling ontvangt u subsidie over de duurzame energie die uw PV-systeem opwekt. Via een meter meten we die opgewekte energie.

Subsidie-onderzoek
Momenteel komen alleen bedrijven met een grootverbruik aansluiting in aanmerking voor de SDE-regeling. Wilt u weten of u daaronder valt? We voeren graag een subsidie-onderzoek voor u uit.

Zonnepanelen kopen

U ontvangt subsidie over
de duurzame energie die u opwekt

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-systeem? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over PV-systemen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag