Maatwerk: in alles wat we doen

Elke locatie is anders, net als iedere opdrachtgever. Daarom geloven we niet in standaard oplossingen of one-size-fits-all pakketten. Al onze PV-systemen zijn dan ook maatwerk.

Maatwerk in dienstverlening
Dat maatwerk begint al bij het inventariseren van uw wensen en doelstellingen. Wat is uw energiebehoefte? Met welke technische factoren hebben we te maken? En ook niet onbelangrijk: hoeveel wilt u investeren?

Op basis daarvan geven we u gericht advies. Daarin houden we ook rekening met uw dakconstructie, waarvoor we een veilige, stabiele en efficiënte opstelling ontwerpen.

Maatwerk op locatie
Voor een maximale opbrengst van uw PV-installatie kijken we zorgvuldig naar de geografische ligging van het pand en andere omgevingsfactoren:

  1. Oriëntatie en hellingshoek van uw dakvlak
  2. Dakoppervlakte
  3. Dakconstructie
  4. Maximale dakbelasting
  5. Zoninstraling
  6. Schaduwobjecten.

Met slimme simulaties brengen we uw locatie in kaart, inclusief de factoren in de directe omgeving die een rol kunnen spelen in de opbrengst van uw installatie (zoals bomen en gebouwen). Daarnaast raadplegen we de gegevens van de dichtstbijzijnde weerstations. Zo berekenen we de juiste positionering van uw zonnepanelen, zodat deze specifiek in uw omgeving maximaal renderen.

Zonnepanelen maatwerk

Alleen met maatwerk
behaalt u het maximale rendement

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-systeem? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over PV-systemen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag