Maatwerk PV-systeem

U investeert in een compleet PV-systeem van volledig op elkaar afgestemde componenten. We realiseren voor u een uitgekiend samenspel van uitsluitend hoogwaardige materialen.

Geschikte omvormer
Een omvormer zet de opgewekte zonne-energie op het elektriciteitsnet. Elke situatie vraagt daarbij om een passende omvormer. Is de capaciteit van de omvormer te laag, dan verwerkt deze niet alle opgewekte energie. Is de capaciteit te hoog, dan behaalt u het optimale rendement niet en betaalt u bovendien te veel.

Juiste bekabeling
De kwaliteit van de bekabeling in uw zonnepanelensysteem is van groot belang. Zo treedt bij een kabel met een te kleine diameter veel verlies op waardoor deze warm wordt.

Constructie
Per situatie bekijken we welk constructiemateriaal zorgt voor een optimale bevestiging van de panelen. Deze constructiematerialen maken we grotendeels in eigen huis. Ook bewerken en conserveren we de materialen als dit nodig is voor de levensduur of de uitstraling.

Rinie Evertse Solar Comfort

Een uitgekiend samenspel
van hoogwaardige materialen

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-systeem? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over PV-systemen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag