Aanpak: u staat centraal

We redeneren niet vanuit onze systemen, maar vanuit u als klant. We nemen uw locatie en uw wensen als uitgangspunt voor een PV-systeem dat past als een maatpak.

Een goed ontwerp is dé basis om de opbrengst, efficiëntie en levensduur van uw PV-systeem te kunnen garanderen. We laten dan ook niets aan het toeval over. We brengen alle factoren in beeld die van invloed zijn op de prestaties van uw PV-systeem en baseren ons ontwerp daarop.

Onze verantwoordelijkheid
Zodra u uw project bij ons onderbrengt, ontfermen we ons er volledig over. Dat betekent dat u rustig achterover kunt leunen. Ook het aanvragen van subsidies en het zorgvuldig monitoren van uw PV-systeem na oplevering zien we als onze verantwoordelijkheid.

Rinie Evertse Solar Comfort

SolarComfort engineert PV-systemen
die passen als een maatpak 

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-systeem? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over PV-systemen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag